Mikro život kao opcija boljeg života

Lifestyle trendovi su tu da nam pokažu drugu, možda za nas neku bolju dimenziju načina da biramo, kako se odnosimo prema našem životu. Meni je uvijek jako interesantan osjećaj slobode kada se riješim suvišnih stvari. Eco-friendly pristup, podrazumijeva manji prostor, manje stvari koje trebamo za sreću, a više prostora za više života.

Skrivene ostave ili prostori koji su namijenjeni plakarima koje i ne koristite možete pretvoriti u jedan ovakav multifunkcionalan dekorativan prostor za  Vaše, omiljene cipele.

Volim što i Vi volite prostor. Prostor u kojem se ušuškamo kada smo umorni, prostor u čijem preuređivanju naprosto uživamo. Tako da nam svaki detalj i njegovo uklapanje u postojeće kompozicije predstavljaju pravu malu terapiju.

Vjerujem da će ovaj vlog djelovati na Vas jer je glavni cilj nove ideje koje će se pojaviti dok gledate za uređenje Vašeg vlastitog doma. Posebno što za uređenje ovog kutka ništa nije bilo niti preskupo niti nepristupačno, bijele police Babilon-salon namještaja, repro materijal Tuzla, držači i šarafi BM-Company  i ukrasna tapeta po Vašem izboru.

Iskreno se nadam da će moj vlog postići cilj i da ćete Vi nakon gledanja, biti dodatno isnpirisani.

Vaš EVP.

 

Btw ako želite predstaviti svoj kutak ili dio stana ili svoj enterijer, pišite nam.

1 vote